Clephar

Bij Unlimited Beauty werken we met het merk Clephar. Dit is het enige Dermotocosmetica merk in Nederland. Er worden uitsluitend huideigen en huidgelijkende werkstoffen gebruikt in de Clephar producten.

10 redenen waarom wij met Clephar werken

 1. Dermatocosmetica (cosmeceuticals)
 2. Innovatieve transport- en stabiliseringssystemen
 3. 100% vrij van:
  • Minerale oliën
  • Parabenen
  • Propyleen Glycol
  • Imidazolidyn Ureum
  • GMO's
  • Dierlijke werkstoffen
 4. Gebruik van huideigen celstructuren en werkstoffen
 5. Farmaceutische basis & kwaliteitsnormen
 6. Uniek behandelconcept (huidverbetering en wellness)
 7. Natuurlijke parfums en basisoliën uit de Provence
 8. Gegarandeerde huidverbetering
 9. Hypoallergene producten
 10. Complete thuisverzorging

Clephar Skin Care biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. De skin Care behandelingen en thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypoallergeen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes! Tevens zorgen de werkstoffen ervoor dat de huidverbeterende werking van onze behandelingen en producten ongeëvenaard zijn.

We geloven dat een effectieve, huidverbeterende schoonheidsbehandeling hand in hand gaat met een intense wellness beleving. Daarom hebben we een exclusief behandelconcept , waarbij evenveel aandacht geschonken wordt aan de innerlijke ontspanning als aan de wetenschappelijke feiten die je huid laten stralen. Iedere Clephar behandeling bestaat uit een uniek samenspel van persoonsgerichte werkstoffen en massage- & aanraaktechnieken gebaseerd op de haptonomie. Zo komen lichaam en geest in balans en creëert Clephar een frisse, heldere en gezonde huid.