SQT Biomicroneedling

SQT – een revolutionaire, 100% natuurlijke behandeling

SQT is een gloednieuwe bio-microneedling behandeling, welke manueel (handmatig) wotdt uitgevoerd. De behandeling kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden toegepast!

SQT stimuleert en verhoogt de cel vernieuwing van de huid. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestart terwijl uw huid herstelt na een behandeling. Hierdoor ontstaat bijna onmiddellijk een opvullend effect in de huid. SQT kan worden ingezet bij de behandeling van littekens, donkere vlekken, acne en huidveroudering.

In slechts 5 minuten worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende microkristallen rechtstreeks in de huid gamasseerd door middel van handmassage. De behandeling bevordert huidvernieuwing en regeneratie van collageen en elastine.
Tijdens de behandeling treden geen beschadigingen op in de huid om het wondgenezingsproces van de huid in gang te zetten. Dit is bij de traditionele microneedling techniek wel het geval.
De SQT behandeling versnelt de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot ongeveer 10 dagen. Hierdoor wordt een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging bereikt.

Afhankelijk van het penetratieniveau kan afschilfering van de huid worden verwacht. Dit duurt ongeveer 2-3 dagen en start veelal vanaf dag 2-3 na de behandeling. Sponsspicules worden niet geabsorbeerd in de huid, maar kunnen tot 48  uur in de huid blijven zitten. In deze 48 uur worden zet de huid uitgeduwd door de verznelde celdeling die in de huid plaats vindt

.
Als u huidproblemen heeft en dit op een natuurlijke manier wilt aanpakken, is bio-microneedling een fantastische behandeling voor u.