Peelings en Micro-Dermabrasie Berkel en Rodenrijs

Voor peelings en micro-dermabrasie gaat u naar schoonheidssalon Unlimited Beauty in Berkel en Rodenrijs.

AHA Peeling

De AHA glycolic peeling behandeling is een intensieve manier van een huidpeeling. OM de huid te laten ademen en werkstoffen op te laten nemen moeten alle dode huidcellen intensief worden verwijderd. Clephar AHA glycolic heeft een retard werking (geleidelijke vrijgave). Door deze unieke retard werking worden irritaties door de zuren voorkomen en is deze behandeling zelfs geschikt voor de gevoelige huidtype!

AHA Glycolic bestaat uit verschillende zuren, zoals melkzuur, glycolzuur, salicylzuur in verschillende percentages, welke worden aangepast aan de conditie van jouw huid!

Aangevuld met Vitamine C en een cocktail van Peptides zorgt deze behandeling ervoor dat de doffe huid weer fris, zacht en egaal wordt en weer in staat is optimaal vocht op te nemen! het glycolzuur versterkt ook de actie van de anti-oxidanten in de huid, die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.

In algemene zin zorgen glycolzuren ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt. De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Glycolzuur heeft hele goede hydraterende bestanddelen. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De porien verfijnen en de huidstructuur verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld.

Micro-Dermabrasie Technologie

Dit is een manuele Micro-Dermabrasie behandeling, waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld wordt. Dit proces stimuleert eveneens de micro-circulatie in de huid waardoor de basiscellen worden aangezet tot collageenherstel (collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid)

Het is een uitzonderlijke behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, doffe of onzuivere huid, pigmentatie en acnelittekens. Geschikt voor elk huidtype, behalve de meest gevoelige.

Mogelijk als eenmalige behandeling om jouw huid een flinke boost te geven en er weer voor te zorgen dat je dagelijkse producten optimaal door de huid opgenomen kunnen worden. Een optimaal resultaat met duidelijke verbetering van de huid wordt gerealiseerd na drie behandelingen, met minstens een tussenpauze van telkens twee weken.

Geef je huid minimaal 1x per kwartaal een intensieve behandeling, zo is de huid voor ieder jaargetij gezond!